Υπηρεσίες

Αστρολογικές Υπηρεσίες
Η Aστρολογία είναι μια μελέτη των φυσικών κύκλων στους οποίους είμαστε όλοι ενεργό μέρος. Μας δίνει προοπτική και μας διδάσκει να βλέπουμε τα πράγματα με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπόνια. Μας βοηθάει επίσης να επωφεληθούμε από τις διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν στο μονοπάτι της ζωής μας. Τα αστέρια και οι πλανήτες είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία πλοήγησης στην διαδρομή της ζωής μας.

Γιατί ζητάμε ερμηνεία Αστρολογικού χάρτηΕίτε είμαστε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή μας και χρειαζόμαστε καθοδήγηση, είτε είμαστε απλά περίεργοι, η ανάγνωση του γενέθλιου χάρτη μας, είναι μια διαφωτιστική και θεραπευτική εμπειρία που θα κρατάμε μέσα μας για πάντα.
Τι πληροφορίες μας δίνει ένας Αστρολογικός χάρτηςΤην ώρα της γέννησής μας οι πλανητικές θέσεις, μας διηγούνται μια ιστορία για το ποιοι είμαστε και τι είμαστε προορισμένοι να γίνουμε. Μέσα από την ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη μας, παίρνουμε πληροφορίες για την ζωή μας – παρελθόν, παρόν και μέλλον – και μαθαίνουμε διάφορα σημεία-κλειδιά, τα οποία μας βοηθούν να βρούμε τη σπίθα μέσα μας, η οποία θα μας φωτίσει τον δρόμο για να ανακτήσουμε την δύναμη της ψυχής μας.
Γιατί να ζητήσετε από τον Άρη τον Αστρολογικό σας χάρτηΚατά την διάρκεια του χρόνου σας με τον Άρη, θα σας δείξει πως ο αστρολογικός σας χάρτης μπορεί να γίνει ένα εργαλείο, που θα σας δώσει την δύναμη να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό σας. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα αναδείξουν την δική σας μοναδικότητα και θα σας δείξουν πως να εξοπλιστείτε, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής και να απολαύσετε τις επιτυχίες σας.
Aris Music.mp3

Τρίμηνη Οικονομική πρόβλεψη

Τρίμηνη Ερωτική πρόβλεψη

Εξάμηνη Ερωτική πρόβλεψη

Εξάμηνη Επαγγελματική πρόβλεψη

Εξάμηνη Οικονομική πρόβλεψη

Ετήσια Οικονομική πρόβλεψη

Ετήσια Επαγγελματική πρόβλεψη

Συναστρία

Αστρολογικός χάρτης