Γλωσσοφαγία

Γλωσσοφαγία - Κακιές Γλώσσες
Αν έχετε πίστη, έχω την λύση κατά των φαρμακερών γλωσσών!!
Η γλωσσοφαγιά είναι μια κακή ενέργεια που δεν διαφέρει απ’ το κακό μάτι. Είναι η συμμετοχή πολλών ανθρώπων που μιλούν με φθόνο για κάποιο άτομο ή κατά της οικογένειάς του. Αρνητική ενέργεια έχουν πολλοί άνθρωποι μέσα τους, με αποτέλεσμα να τη διοχετεύουν στο χώρο που βρίσκονται και κατά συνέπεια όλα να μας πηγαίνουν στραβά. Πολλοί από εμάς έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές ότι μετά από την επίσκεψη ενός φίλου, ενός γνωστού, ενός συγγενή, ενός συναδέλφου, όλα μας πηγαίνουν στραβά. Αρκετές φορές οφείλεται στην αρνητική ενέργεια που έχει αυτό το άτομο μέσα του
Αρνητική ενέργεια: Καταλαμβάνει όλους τους χώρους στους οποίους βρίσκεται το άτομο αυτόΜπορεί ο ίδιος να μην το γνωρίζει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως η αρνητική ενέργεια είναι σαν τον αέρα, απλώνεται παντού. Καταλαμβάνει τους χώρους του σπιτιού, το διαποτίζει. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αρχίζουν οι αναποδιές, οι εντάσεις, ο θυμός, ο φόβος, η γκρίνια, οι καθυστερήσεις σε κάτι που περιμέναμε και οτιδήποτε άλλο αρνητικό μπορεί να προκύψει.
Αρνητική ενέργεια: Η Εκκλησία την αποκαλεί γλωσσοφαγιά. Υπάρχουν ειδικές προσευχές για να αποφύγετε τα βέλη των κακών γλωσσών. Οι κακόβουλοι αυτοί άνθρωποι είτε είσαι καλά είτε άσχημα, κάτι θα πουν. Έχεις καινούργιο αυτοκίνητο, σπίτι, ρούχα, κ.ά.; Πού τα βρήκε θα πούν; Δεν έχεις; Α τον κακομοίρη, είναι ανίκανος, για τίποτα δεν κάνει. Υπάρχουν τρόποι να προστατευτούμε από την γλωσσοφαγία τις κακές αυτές γλώσσες και τους κακόβουλος ανθρώπους.