Σπουδές Αστρολογίας

Διπλωματούχος Αστρολόγος
Από μικρό παιδί είχα λατρεία και πάθος για την Αστρολογία. Ένιωθα την ανάγκη να την εξερευνήσω και να ταξιδέψω στον κόσμο της. Να γίνω αρωγός των ανθρώπων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δίνοντας συμβουλές από τις γνώσεις που θα είχα αποκομίσει.
Σιγά σιγά λοιπόν άρχισα να διαβάζω πολύ, έφηβος ακόμη, και ως αυτοδίδακτος αρχικά αστρολόγος σημείωνα μεγάλη επιτυχία με άτομα μέσα από την οικογένεια μου δίνοντας τους προβλέψεις και συμβουλές από τις γνώσεις μου. Οι επιτυχημένες προβλέψεις μου γρήγορα βρήκαν έδαφος και στις φιλικές συναναστροφές ενώ εγώ εξακολουθούσα να διαβάζω και να διευρύνω τις γνώσεις μου.
Η λατρεία μου για την αστρολογία εξελίχτηκε σε πάθος πραγματικό. Οι επιτυχημένες προβλέψεις μου σε συγγενείς και φίλους μου έδιναν τεράστια ικανοποίηση και γρήγορα αποφάσισα να συνεχίσω το ταξίδι μου στην αστρολογία, ολοκληρωμένα πια. Εψαξα και διάλεξα άριστες σχολές και εξαιρετικούς δασκάλους.
Οι άνθρωποι πλέον με συμβουλεύονται όχι μόνο για τις γνώσεις ή την πολυετή μου εμπειρία, αλλά επειδή είμαι εχέμυθος, έμπιστος και ειλικρινής. Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα μου. Είμαι άτομο με θετική ενέργεια, που σέβεται και αγαπά αυτόν που ανοίγει την καρδιά του. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και εκτιμώ αυτούς που με εμπιστεύονται. Τόσο οι κατ΄ ιδίαν προβλέψεις που δίνω, όσο και οι τηλεφωνικές στις οποίες απαντώ πάντα εγώ προσωπικά, είναι εγκυρότατες.
Βασική αρχή μου είναι ο σεβασμός προς τον άνθρωπο που ζητά τη βοήθεια μου και κάνω τα πάντα για να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό. Αισθηματικά θέματα , επαγγελματικά ζητήματα , αστρολογικοί χάρτες χωρίς τη βοήθεια προγραμμάτων αλλά με δουλειά ωρών και μελέτη πλανητών, βρίσκουν άμεσα τη λύση τους με άριστο αποτέλεσμα. Το μυστικό για να είναι κανείς επιτυχημένος στη δουλειά του είναι ένα. Να αγαπάει αυτό που κάνει!
Αυτό που λέω, είναι ότι διάβασα, σπούδασα, εξελίχτηκα και πέτυχα. Αυτό αποδεικνύει η πορεία μου στο χώρο της Αστρολογίας. Γιατί δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό. Απαντώ σε κάθε ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί και μαζί θα βρούμε λύσεις, με συνέπεια και εγκυρότητα.